Salam Imtihan!

Dengan menyebut nama Allah SWT, Tuhan yang maha melindungi dan Tuhan yang maha menghancurkan apa yang dimilikiNya, Pemberi kejayaan dan Pemberi kegagalan kepada hamba2 yang dikehendakinya, Salawat dan salam ditujukan kepada pembawa khabar gembira, 'Muhammad Bin Abdullah' serta kepada keluarga dan sahabat2 Baginda, tidak lupa juga buat sahabat2 yang saya kasihi.

final-exam 2

Sempena Musim peperiksaan ini, sama-samalah kita meningkatkan lagi tenaga2 untuk menjana segala pancaindera kita berfungsi tugasnya semaksima yang mungkin. Dalam pada itu, tidak lupa untuk bersama-sama kita doakan sahabat2 serta rakan2 kita yang juga menghadapi situasi yang mendebarkan ini.

Marilah kita merendahkan hati kita, memohon kepada Tuhan yang maha memberi kejayaan kepada hamba-hambanya supaya dipermudahkan semasa menjawab exam nanti^_^

Tidak mustahil kalau kita usaha sikit tetapi result gempak.. itulah namanya keberkatan..

Rasulallah SAW pernah bersabda:

"Saat yang paling hampir buat seorang hamba dengan Tuhannya ialah ketika dia sujud. Dari itu, hendaklah kamu memperbanyakkan doa ketika sujud" (Sahih Muslim 482)

p/s : Exam Dulu, Baru Raya!^_^
Category:
Reactions: 

2 tautan hati:

mohazamin said...

salam syeikh
sory, nk gie umah ari tue, leh terlupe..
duk ingat exam je..
beraya pun skejap je..uhuh

HafizuddinPirus said...

Waalaikumsalam sheikh.. hihi tak ape.. aqu pun ada exam juga sekarang ni.. kacau orang examm (haha)..rumah hang seksyen berapa ae.. lupe:)seksyen 2 ae?