Apakah perancangan Ehud Olmert seterusnya?

Dengan nama-Mu Allah, Tuhan kami seluruh muslimin. Selaut salam buat 'Muhammad Bin Abdullah' yang dirindui..


Semalam Perdana menteri Israel Ehud Olmert mengeluarkan kenyataannya yang berbunyi 'Saya minta maaf atas kehilangan 1300 jiwa, saya tidak tahu pun begitu ramai yang terkorban'. Ya saya maafkan, tetapi mampukah ibu2 yang kehilangan suami dan anak2 tercinta itu memaafkan? cuba korang fikir2kan secara logic akal korang, kalau ibu, bapa, adik2 korang dibunuh di seksa dengan kejam, korang nak maafkan begitu sahaja ke? Atau korang mengharapkan keadilan? Sudah semestinya korang mengharapkan keadilan dunia!

Hari ini, sekali lagi Ehud Olmer mengisytiharkan kemenangan atas rakyat Palestina kerana pihaknya tidak tahan atas tindakbalas tentera Palestina. Apakah sebenarnya yang berlaku? Adakah Ehud Olmert yang dikatakan manusia terkejam abad 20 ini takut akan rakyat Palestina? Adakah dia takut akan pentadbiran baru kerajaan Amerika esok(20 Jan) atau.. Adakah dia punya perancangan lain ke atas Palestina??

Bermacam-macam persoalan yang bermain di fikiran saya.

Wahai kaum Muslimin. Sesungguhnya Puak Yahudi laknatullah ini tidak akan senang selagi kita tidak ikut akan agamanya. Janganlah kita tertipu dengan tipu dayanya. Setiap masa puak yahudi sedang merancang untuk menghancurkan Islam dengan cara sedar atau pun tidak. sesungguhnya ajaran Yahudi zionis ini bukan sahaja keluar dari ajaran Islam, malah terkeluar dari sifat kemanusiaan manusia sejagat.Kepada Saudara-saudara kami di Palestina, Kami katakan kepada mereka :
" Sesungguhnya
darah anak-anak kalian adalah darah anak-anak kami, dan darah kalian adalah darah kami. Maka darah dibalas deng
an darah, bombardir dibalas dengan bombardir"
- Syaikhul Mujahid Abu Abdillah Usamah Bin Ladin-
Category:
Reactions: 

0 tautan hati: