Ajaran Virus Perosak!

Dengan nama Allah, Tuhan yang memelihara dan Tuhan yang memusnahkan.. Salawat dan salam ditujukan buat 'Muhammad Bin Abdullah', world idol buat setiap muslim di dunia dan juga para sahabat2 yang sentiasa berselawat ke atas nya.

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah hari ini hari ke-3 saya di rumah bersama keluarga yang tercinta. Tetapi hati manusia ni tidak senang apabila melihat keadaan yang berlaku di Palestin sekarang, kebanyakkan kanak2 dan remaja2 sudah kehilangan keluarga yang tercinta. Tiada lagi suasana kasih sayang bersama keluarga, tiada lagi ibu yang membuatkan sarapan pagi untuknya, tiada lagi seorang bapa yang sentiasa bergurau senda dengannya dalam keadaan dia sedih, bapanya tempat untuknya gembira(biase lah, bapa nie romantik2 sikit). Dimanakah perginya kebahagiaan dan kesenangan anak2 ini? Dimanakah letaknya keadilan undang2 dunia manusia yang langsung senyap apabila anak2 diperlakukan begini?

Di pagi yang mulia ini, sebelum saya sapu halaman rumah yang bersepah2 dengan daun2, saya just nak berkongsi dan bukan lagi meleter, dah puas dah meleter2 nie, jadi kan elok kalau saya berkongsi pula.

Adakah korang pernah dengar Virus warm? Apakah yang korang buat apabila virus itu merebak dalam komputer korang? mesti korang guna anti virus, betul tak? kalau korang tak guna anti virus pun, korang mesti pakai anti-Spam(eh yeke.. kalau salah tolong betulkan) supaya ianya dapat dihapuskan. Tapi itu baru warm, macam mana pulak kalau komputer korang kena pulak attack dengan virus Trojen atau Brontok. Apa yang korang buat? virus brontok ni bukannye virus yang korang senang2 boleh buang macam nak buang sampah kat bakul sampah. Virus ini antare virus yang boleh menyebabkan laptop kesayangan korang boleh hang kemudian satu system down. time2 korang tengah duduk teruje main counter strike tu, time tu lah dia nak hang? korang mesti bengang kan, yela tengah syok2 nak menang main counter strike, tibe2 komputer down, korang mesti pergi marah-marah komputer korang kan? tak pun korang mesti pukul2 pc tu. Sanggupkah korang kalau itu terjadi kat korang? Jadi sebelum virus itu masuk kedalam komputer korang, korang kena pastikan file2 yang nak masuk itu discan dan didetect dulu. Tapi kalau dah termasuk tu, baik korang Format semua file tu sebelum virus tu merebak.



Begitu lah umpanya dengan Israel Zionis. Zionis ni umpama suatu virus yang merebak keseluruh pelusuk dunia kemudian tempat yang didudukinya itu akan dirosakkan. Sebelum saya meneruskan lagi penulisan saya, saya nak mengucapkan tahniah kepada perdana menteri venezuela, Hugo Cheves yang serta merta menghalau dan memutuskan hubungan diplomatik dengan Yahudi zionis dan juga negara2 jirannya yang turut memutuskan hubungan diplomatik dengan Virus ni. Ini kerana mereka tahu akan kewujudan Yahudi Zionis di negaranya akan menyebabkan negaranya mungkin akan dirampas. Ingatkah korang sejarah German dibawah pimpinan Hitler tak silap saya dulu yang menghapuskan(Format) seluruh Yahudi! Ini kerana dia tahu yang Yahudi Zionis ini telah merebak dalam kerajaannya. Pada zaman itu German ini terlalu Anti-yahudi. Tetapi tak tahu lah sekarang, senyap je German.

Yahudi Zionis ini bukan Yahudi biasa. Yahudi Zionis ini Yahudi perosak kehidupan manusia sejagat. Bukan juga manusia, malah haiwan2 dan tumbuhan yang tidak bersalah pun ditembak jugak. Yahudi ini juga mempunyai suatu ajaran yang terlalu kejam. Kalau korang rajin korang searching lah kat internet ajaran2 yang diorang suke gune pakai.

Contohnya--->

1) kitab TAURAT yang telah diubah macam2.
Antara ayatnya yang paling2 tidak sahih, ayatnya berbunyi

"Tuhan ini tidak adil"

Selain itu dalam ayat lain dari Surah Yebamoth 98A berbunyi

"All Gentile Children are Animal"

Selain anak2 yahudi, nyawa mereka seperti haiwan, boleh dibunuh sesuka hati. Nak kata haiwan tak boleh sebab haiwan pun respek dengan anak2 haiwan yang lain. Ajaran apa ni, pelik sungguh, kalau binatang tengok pun dia geleng kepale sebab pening.

2) TALMUD--> merupakan sumber selepas TAURAT(yang diseleweng), juga dikatakan kata2 dari Nabi Musa A.S.

antara petikannya:

Israel bertanya kepada tuhannya : " Mengapa Kau ciptakan makhluk selain bangsa pilihan-Mu(Yahudi)" tuhan menjawab " Supaya kamu menaiki belakang mereka, menghisap darah mereka, membakar yang baik, mencemari yang suci dan menghancurkan segala yang dibangunkan"

3) Kabbala--> merupakan ajaran yang paling kejam


4) Protokol Zionis-->> Yang diguna pakai sekarang(rujukan daripada atas2 tadi)

Jadi Yahudi Zionis ini adalah ejen perosak yang dalam sedar atau tidak, mereka2 ini sedang merosakkan keindahan alam ciptaan Allah. Mereka tidak akan senang selagi kita tidak ikut cakapnya. Jadi untuk menghindarkan dari terkena virus2 ini, kita patut mencegahnya. Tetapi kalau sampai tahap ianya merosakkan, Wajib bagi setiap muslim Berjihad! Berjihadlah dengan bermacam2 cara. Kalau tidak boleh berjihad mengangkat senjata, korang boleh berjihad dengan bantuan2 kewangan dan sebagainya. Mungkin Satu ringgit yang korang derma itu boleh selamatkan satu NYAWA. Wallahualam..


Category:
Reactions: 

0 tautan hati: