Bila mana kita tidak kuasai Al-Quran
BILA MANA KITA TIDAK KUASAI AL-QURAN MAKA MUSUH ISLAM DAPAT KUASAI DIRI KITA SATU PERSATU .BERGITU LAH JUGA DUNIA INI .

KITA ADA OIC PERTUBUHAN ISLAM SEDUNIA .TAPI TIADA APA YANG DAPAT DI LAKUKAN KAN . HANYA CAKAP KOSONG BERMAIN MADAH .MAKAN SEDAP SEDAP DI HOTEL MEWAH SAHAJA .


HINGGA KAN NEGARA UMAT ISLAM DI PERANGI HABISAN HABISAN OLEH KUASA BARAT YAHUDI .MAJUSI.NASRANI INI.

SEPATUTNYA BIAR LAH KITA ADILI NEGARA UMAT ISLAM KITA SENDIRI .MENGAPA BARAT MASUK CAMPUR.

ITU LAH BILA KITA SEMUA TERLENA TERTIDUR OLEH MIMPI KHAYALAN DUNIA BANGGAAN SUNTIK KAN BARAT INI .HINGGA KAN AL-QURAN ALLAH SWT KITA TINGGALKAN.

17 JUTA RAKYAT MALAYSIA YANG BUTA AL-QURAN TIDAK BOLEH MEMBACA.MENULIS DAN TIDAK TAHU MAKNA MAKNA ASAL APA YANG ALLAH SWT SURUH KITA BERSATU DAN BERJAYA .

MASYA-ALLAH .NA'U'ZUBILLAH HI MIN ZALIK.

ALLAH SWT MENURUN KAN AZAB NYA BILA MANA HAMBA MULA INGKAR PERINTAH TUAN NYA.Iran: Latihan tentera Israel 'operasi perang saraf'

TEHERAN 22 Jun - Iran hari ini menggambarkan laporan mengenai latihan serangan udara oleh Israel yang disasarkan terhadap tapak nuklearnya sebagai "operasi perang saraf."

Teheran bagaimanapun memberi amaran akan menyerang balas tanpa batas jika negara ini diserang.

Akhbar New York Times (NYT) kelmarin memetik kenyataan pegawai Amerika Syarikat (AS) bahawa satu latihan tentera Israel di ruang udara Greece pada awal bulan ini dipercayai latihan untuk menghadapi kemungkinan serangan dilancarkan ke atas tapak-tapak nuklear Iran.

"Nampaknya beberapa operasi perang saraf telah dijalankan untuk menakut-nakutkan republik Islam ini dan memaksanya melepaskan haknya untuk menjana tenaga nuklear," kata Menteri Pertahanan, Mohammad Najar.

Beliau menegaskan,Iran tidak gentar dengan ancaman itu dan tidak akan melepaskan haknya.

SEMUA MANUSIA DI DUNIA HENDAK KEDAMAIAN.
TAPI MANUSIA YANG DI BERI AMANAH LUPA SEGALA NYA.

RAKUS DENGAN KUASA .AKIBAT NYA RAKYAT MENJADI MANGSA NYA.

Category:
Reactions: 

0 tautan hati: